Това, дето не събрах в 140 знака

Следя ги аз събитията, аз, следя ги…

Първо ми е интересно, ако се беше оказало, че кодовото име на Вожда беше Мохамед или Христос, пак ли щеше да е толкова смешно? Май, навикът да повтаряш едно и също тъпо нещо до безкрай не е присъщо само на децата. Казват, че срещу повтарянето помагало само бой. Явно боят за някои хора не е бил достатъчен. Така се увлякоха, че чак паметници почнаха да им се привиждат. Когато героите са на по над 60, идва разумната мисъл, дали не е редно да се въведе и нещо като опреснителен бой, като част от здравната профилактика. Прост народ, слаба държава.

А сега да идем в Банско. Няма да споменавам екология. Оттук до края на поста, екологията е от онези думи на Джордж Карлин, които не трябва да се споменават. Дори не трябва да се правят препратки към тях. Като пръднята.

Когато циганска бригада открадне кабел всички ревват, че така било, щото не ги наказват подобаващо. Че те си се самонаказват е предмет на друго разглеждане. Логическата връзка общо взето е ясна – има престъпление, няма наказание и затова престъпленията стават редовност. Когато Големия бял човек настрои добре терена, неспазвайки правилата, то той се грижи за поминъка на бедните хора и ред подобни човекоугодни неща. Малко аналогия, няма да е излишна. И да фанете да си оправите когнитивните процеси!

За десерт – Адел. Значи Адел е пълничка, нали? И Арета Франклин е пълничка, нали? Въпросът ми е, защо никой не е заявявал публично, че Арета Франклин е дебела? Бъзикам се. Спокойно.
🙂

Facebook Twitter Email Plusone

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>