Защо Делян Пеевски е невинен?

Краткият отговор на този въпрос е, защото всеки е невинен до доказване на противното.

По-пространният пак не е чак толкова пространен, състои се само от две подточки, и за мен е очевиден и понеже никъде не го виждам написан, реших да го изложа тук.

1. Когато за няма и година, един прост и надут пуяк с очевидно користни цели успява с безумно кухи лафове и посредствени драматични постановки да омае младото и „образовано“ население на България, това за мен означава, че Делян Пеевски напълно невинно и с право събира всички блага, които му падат от небето. Той и Бареков са олицетворение на всичко, което миличкия ни народец си представя под понятието „успял българин“. Всеки от тези, които са гласували за него иска да е като тях, тоест – милионерче.

2. Въпреки, че една година от подаването на оставка, Бойко Борисов и сие продължават (и преди тази една година, те също нямаха програма) да са без програма и без идея за това, какво да правят в управление, освен разбира се, да повтарят с патос за залите, градинките и детските площадки, повечето хора продължават да гласуват за него, защото САМО той, единствен, може да срита задниците на мръсните комунисти, които продължават да държат в робство бедничкия, изстрадал, но много „умен“ и „мъдър“ български народ. Тези, същите отказват да гласуват за единствената партия с аргументирана идея за това, какво може да се направи, че да потръгнат нещата, само защото са имали неблагоразумието да приемат в редиците си една снаха – повидимому, това снахата е едно много страшно и опасно животно, което прави повече поразии и от триглавата ламя от приказките.

ПП. Мисля, че това ще бъде последното нещо, което ще напиша тук с етикет „политика“.

Facebook Twitter Email Plusone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *